si | hr | en | de

Domov Medicina
PDF Print E-mail
MedicinaZ izvedbenim medicinskim inženiringom in servisom medicinske opreme je Mollier razvil dejavnost, s katero se je uveljavil na strokovno najzahtevnejšem trgu, kar kažejo tudi številne reference. Naša prednost je sodelovanje z mnogimi priznanimi domačimi in tujimi proizvajalci medicinske opreme. Zdravstvenim in drugim zavodom ponujamo celovit inženiring – od ideje do projekta, uvoza, nabave in montaže opreme, servisa in strokovnega svetovanja.
Zavedamo se, da le redkim uspeva kvalitetno, strokovno in celovito pokrivanje zahtevnega medicinskega področja, zato se interdisciplinarno izpopolnjujemo, uvajamo novosti in usposabljamo nove kadre. Posebno pozornost namenjamo sodelovanju s kupci in njihovemu zadovoljstvu, saj nas s svojimi odzivi in potrebami usmerjajo, hkrati pa spodbujajo k razvoju in najsodobnejšim rešitvam. Naša strateška usmeritev v izgradnjo kakovostnih servisnih storitev, ki so neločljiv del naše ponudbe v medicinskem inženiringu , se je izkazala kot izjemno modra ob vstopu na skupni evropski trg.

Naš moto je – celovita strokovna podpora kupcem in najboljši servis. Za servisiranje večine proizvodov, ki jih tržimo, imamo certifikate in avtorizacijo, ustvarjamo pa tudi pogoje za akreditacijo laboratorija za merilne medicinske inštrumente.