si | hr | en | de

Domov Ravnanje z odpadki
PDF Print E-mail
Ravnanje z odpadki - dezinfekcija

Usmeritev družbe v ravnanje z odpadki ni bila naključna. Tesno sodelovanje z zdravstvenimi zavodi nas je spodbudilo, da smo se leta 1995 vključili v zelo zahteven projekt strokovnega odstranjevanja infektivnih odpadkov, ki nastajajo pri opravljanju zdravstvene dejavnosti. Za učinkovito izvajanje dezinfekcije infektivnih odpadkov smo se usposobili strokovno in tehnološko ter razvili odlično logistiko. Licenca za sestavljanje oziroma proizvodnjo dezinfekcijskih naprav nam je odprla vrata na mednarodne trge. Strateška partnerstva v Evropi nam omogočajo veliko specializacijo pri odstranjevanju, uničevanju in predelavi odpadkov.


Danes lahko poleg osnovne storitve dezinfekcije infektivnih odpadkov kupcu ponudimo ustrezno embalažo, prevoze odpadkov ter zbiranje tudi nekaterih drugih posebnih  odpadkov. Naročnikom zagotavljamo kakovostne, okolju prijazne rešitve, hkrati pa dodajamo dober servis. Z resnim in trdnim delom, dobrimi referencami in preverjeno logistiko smo uspeli prodreti tudi na hrvaški trg, kjer se nam prav na tem področju odpirajo številne razvojne priložnosti. S postopnimi, a zanesljivimi koraki in jasno vizijo vstopamo na nove trge. V celotnem sistemu ravnanja z odpadki upoštevamo najzahtevnejše evropske usmeritve in okoljske cilje. To tudi pomeni, da v postopku odstranjevanja in predelave odpadkov stalno uvajamo nove tehnologije in spremljamo najsodobnejša spoznanja stroke v svetu.

Mollier želi biti med nosilci trajnostnega razvoja in kakovostnimi izvajalci dogovorjene okoljske politike v Sloveniji in na drugih trgih.